Помідори по-домашньому

  ,

30 Липня, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Помідори - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Олія - 0,5 склянки

Часник - 4 зубчики

Гриби - 300 г

Сухарі мелені - 3 ст. ложки

Зелень петрушки та кропу

Листя зеленого салату

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Помідори розрізати впоперек і видалити з них частину м'якоті.

2НАЧИНКА: Підсмажити на олії дрібно нарізану цибулю і нарізані скибочками гриби. Додати м'якоть помідорів, посолити, поперчити. Суміш тушкувати до готовності. За кілька хвилин до закінчення тушкування додати розтертий з сіллю часник.

3Укласти помідори на змащене олією деко, наповнити їх начинкою, посипати сухарями, полити олією і запекти в духовці.

4Подавати на листках салату, оформивши зеленню.

00:00