Биточки з гречаної крупи з грибним соусом

  ,   

30 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гречана крупа - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Яйця - 1 шт.

Сіль

Сухарі панірувальні

ДЛЯ СОУСУ:

Гриби сушені - 10 г

Борошно - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Directions

1Зварити густу гречану кашу, злегка остудити, розмішати, додати яйце і сформувати биточки.

2Обваляти їх в панірувальних сухарях і обсмажити в розпеченому маслі.

3Полити биточки соусом.

СОУС:

1Сушені гриби перемити і замочити на 10-12 годин.

2Після варити в тій самій воді 1,5-2 години, процідити.

3Розпустити в каструльці вершкове масло, всипати борошно і дати йому розкипітися. Борошно розвести грибним відваром, посолити і варити, помішуючи, 20-25 хвилин.

4Готовий соус процідити та вмішати в нього вершкове масло.

Дієта при фосфатних і кальцієвих каменях

00:00