Рулет сирний з шинкою

    

1 Серпня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Сир твердий - 500 г

Сир плавлений - 300 г

Шинка - 150-200 г

Масло вершкове - 100 г

Зелень петрушки

Directions

1Плавлений сир, м'яке вершкове масло та зелень збити в блендері до однорідності. Твердий сир натерти на крупній тертці.

2На деко покласти лист промасленого пергаменту, розподілити на ньому рівним шаром тертий сир, зверху накрити ще одним листом промасленого пергаменту. Помістити в духовку, розігріту до 200°C, на 1,5-2 хвилини.

3Після цього зняти листи з дека, покласти на стіл, швидко прокатати по ним качалкою, зняти верхній пергамент.

4На шар розплавленого сиру рівномірно укласти тонко нарізану шинку, зверху розподілити збиту суміш із плавленого сиру та масла. Згорнути рулетом, обережно відокремлюючи розплавлений сир від нижнього пергаменту. Рулет обернути харчовою плівкою і помістити в холодильник на 2 години.

5Перед подачею нарізати скибочками завтовшки 5 мм.

Замість шинки можна використовувати філе солоної або копченої риби.

00:00