Фрикадельки рибні заливні

  ,

2 Серпня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Окунь або судак - 160 г філе

Хліб білий черствий - 20 г

Молоко - 30 мл

Желатин - 6 г

Відвар овочевий - 140 мл

Яйця круті - 0,5 шт.

Салат зелений - 20 листів

Петрушка - 4 г зелені

Сіль

Directions

1Желатин замочити в 40 мл холодної кип'яченої води для набухання.

2Філе риби двічі пропустити через м'ясорубку, додати замочений в молоці та віджатий хліб, знову двічі пропустити через м'ясорубку, посолити і перемішати.

3З фаршу сформувати фрикадельки та відварити їх до готовності.

4Овочевий відвар з'єднати з набряклим желатином, прогріти, не доводячи до кипіння, процідити. Невелику кількість ще рідкого желе вилити в формочки й охолодити.

5Зверху викласти фрикадельки, нарізане кружальцями яйце, рубану зелень петрушки, залити желе й охолодити, щоб желе застигло.

6Перед подачею на стіл формочки з желе опустити на кілька секунд в гарячу воду, потім викласти желе на блюдо й оформити зеленню.

00:00