Воловани з радіккіо та фондю

    

3 Серпня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Воловани (кошики з листкового тіста) - 12 шт.

Сир Фонтіна - 170 г

Молоко - 300 мл / 1,25 склянки

Яйця - 2 великі жовтки

Борошно універсальне - 5 г / 2 ч. ложки

Трюфель чорний (за бажанням)

Радіккіо - 300 г

Сіль

Directions

1У мисці збити яєчні жовтки з 2 ст. ложками тепленького молока.

2В іншій мисці змішати борошно з залишком молока і додати крупно нарізану Фонтіну. Перекласти у каструлю і варити на середньому вогні, енергійно збиваючи металевим віничком, поки суміш не загусне.

3Додати жовткову суміш, зменшити вогонь до мінімального і продовжувати готувати, іноді збиваючи, приблизно 10 хвилин.

4Зняти з вогню. Додати до сирної суміші дрібно нарізаний радіккіо та посолити.

5Рівномірно розподілити сирну суміш серед отворів волованів і подати, прикрасивши чорним трюфелем.

00:00