Сирники з картоплею
млинці, оладки, сирники, сніданки лікувальне харчування, мультиварка
4 Серпня, 2017
100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
- Cook: 40 mins
- Yields: 3-4 порції
Ingredients
Сир (творог) жирний 10% і вище - 250 г
Картопля - 250 г / 200 г
Яйця - 1 шт.
Борошно - 100 г / 1 ст. ложка
Масло вершкове - 50 г або
Олія
Сіль
Сметана - 100 г
Directions
В МУЛЬТИВАРЦІ:
1Відварити очищену картоплю. Розім'яти за допомогою виделки або лопатки до стану пюре.
2Додати протертий через сито сир (творог). Всипати просіяне борошно. Посолити, добре перемішати. Додати яйце, ще раз перемішати.
3Скачати з тіста ковбаску, нарізати поперек на шайби завтовшки 2‑3 см. Сформувати з кожної шайби сирник. Можна додатково обваляти в борошні.
4Встановити в мультиварці режим «Смаження». Розтопити вершкове масло й обсмажити сирники з двох боків до рум'яної скоринки.
5Подавати сирники зі сметаною.
НА ПЛИТІ:
1Сир (творог) і відварну картоплю протерти через сито, з'єднати з яйцем і борошном.
2Розкачати в товстий пласт на обробній дошці, посипаній борошном. Формочкою вирізати кружальця.
3Обсмажити до золотистого кольору на олії.
4Подавати гарячими зі сметаною.
Дієта при уратних каменях