Сирники з картоплею

  ,   ,

4 Серпня, 2017

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

Сир (творог) жирний 10% і вище - 250 г

Картопля - 250 г / 200 г

Яйця - 1 шт.

Борошно - 100 г / 1 ст. ложка

Масло вершкове - 50 г або

Олія

Сіль

Сметана - 100 г

Directions

В МУЛЬТИВАРЦІ:

1Відварити очищену картоплю. Розім'яти за допомогою виделки або лопатки до стану пюре.

2Додати протертий через сито сир (творог). Всипати просіяне борошно. Посолити, добре перемішати. Додати яйце, ще раз перемішати.

3Скачати з тіста ковбаску, нарізати поперек на шайби завтовшки 2‑3 см. Сформувати з кожної шайби сирник. Можна додатково обваляти в борошні.

4Встановити в мультиварці режим «Смаження». Розтопити вершкове масло й обсмажити сирники з двох боків до рум'яної скоринки.

5Подавати сирники зі сметаною.

НА ПЛИТІ:

1Сир (творог) і відварну картоплю протерти через сито, з'єднати з яйцем і борошном.

2Розкачати в товстий пласт на обробній дошці, посипаній борошном. Формочкою вирізати кружальця.

3Обсмажити до золотистого кольору на олії.

4Подавати гарячими зі сметаною.

Дієта при уратних каменях

00:00