Батончики сирні (творожні) солодка випічка духовка, лікувальне харчування 6 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Сир (творог) - 250 г Борошно - 1 склянка + 0,5 склянки для оброблення Яйця - 1 шт. Цукор - 3 ст. ложки Сметана - 50 г Сода - на кінчику ножа Масло вершкове - 70 г Цукрова пудра - 1 ст. ложка Directions 1Сир (творог) протерти, додати борошно, яйце, цукор, сметану, соду і все ретельно перемішати. 2Масу розкачати в пласт товщиною 1 см і нарізати смужками шириною 2 см і довжиною 10 см. Смужки обваляти в борошні і сформувати батончики. 3Запекти в духовці. 4При подачі на стіл посипати цукровою пудрою.Дієта при уратних каменях 00:00