Ватрушки

    ,

6 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Борошно - 150 г

Молоко - 50 мл

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Дріжджі - 2 г

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 120 г

Масло - 1 ч. ложка

Сметана - 1 ч. ложка

Цукор - 3 ч. ложки

Ваніль

Directions

1ЗДОБНЕ ТІСТО: Дріжджі розмішати в трохи теплому молоці. Борошно просіяти в каструльку, з'єднати з розведеними дріжджами та всипати цукор, розмішати до однорідності, поставити в тепле місце і дати піднятися.

2Коли тісто підніметься, додати до нього невелику кількість молока та вершкове масло, розтерті з цукром, борошно, жовток і сіль (на кінчику ножа). Масу добре вибити, щоб відставала від рук. Дати тісту знову піднятися.

3Після викласти тісто на дошку, розділити на частини (ватрушки) та перекласти на деко, змащене маслом.

4Сир (творог) протерти через сито, ваніль потовкти з цукром, масло розтерти зі сметаною. Всі компоненти з'єднати, добре змішати, покласти на тісто, змастити яйцем і поставити в духовку.

Дієта при уратних каменях

00:00