Сирники з морквою (з манкою)

  ,   , ,

8 Серпня, 2017

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

В МУЛЬТИВАРЦІ:

Сир (творог) - 290 г

Морква - 1 шт.

Масло вершкове або маргарин - 1 ч. ложка

Манна крупа - 1 ч. ложка з гіркою

Яйця - 0,5 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Борошно - 2 ст. ложки

Вода - 100 мл

Сіль

Олія для смаження

Сметана - 60 г

В ДУХОВЦІ:

Сир (творог) - 250 г

Морква - 2 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Манна крупа - 2 ч. ложки

Яйця - 1 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Борошно - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

В МУЛЬТИВАРЦІ:

1Сир (творог) протерти крізь сито

2Моркву очистити та натерти на дрібній тертці.

3Викласти морквяну масу в чашу мультиварки, додати вершкове масло. Влити воду та готувати в режимі «Тушкування» 15 хвилин.

4Всипати манну крупу і при постійному помішуванні нагріти до повного набухання. Викласти масу в ємність і охолодити.

5Змішати морквяно-манну масу з протертим сиром, додати яйце, цукор, сіль. Всипати дві третини борошна та перемішати.

6Сформувати по 4 сирника на порцію. Запанірувати в залишках борошна.

7Вибрати режим «Смаження». Влити в чашу олію, розігріти. Обсмажити сирники з двох боків до рум'яної скоринки.

8Подавати сирники зі сметаною.

В ДУХОВЦІ:

1Моркву очистити, натерти на тертці.

2На сковороді розтопити вершкове масло, покласти в нього моркву, додати 0,25 склянки води і тушкувати до готовності.

3Поступово додати манну крупу, прогріти суміш, помішуючи, до набрякання крупи.

4Потім масу охолодити та змішати з сиром (творогом), яйцем, цукром, борошном. З цієї суміші сформувати сирники.

5Запекти в духовці (смажити не можна!).

Дієта при уратних каменях, хронічній нирковій недостатності (в духовці)

00:00