Тріска, тушкована в овочах

    

9 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тріска - 200 г

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Сметана - 2 ст. ложки

Вода - 100 мл

Олія

Directions

1Підготовлену тушку тріски відварити, нарізати шматочками.

2Укласти рибу на сковороду з олією. Покрити натертою морквою, дрібно нарізаною цибулею, зеленню, нарізаним кружальцями свіжим помідором. Залити кип'яченою водою. Закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.

3Заправити сметаною, тушкувати ще 5-10 хвилин під кришкою.

Дієта при гломерулонефриті, гострій нирковій недостатності

00:00