Локшина з рибою-меч, помідорами черрі та диким фенхелем

  ,   

9 Серпня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 10 mins

Ingredients

Баветта або інша тонка паста у формі стрічки - 300 г

Риба-меч - 300 г

Помідори черрі - 300 г

Олія оливкова extra-virgin - 40 мл / 3 ст. ложки

Часник - 1 зубчик

Фенхель дикий або свіжий кріп - 1 гілочка

Перець чілі

Сіль

Перець

Directions

1Каструлю солоної води довести до кипіння.

2На антипригарній сковороді на вогні середньої інтенсивності нагрівати невелику кількість оливкової олії, поки вона не стане гарячою. Додати нарізану кубиками рибу-меч. Приправити сіллю, перцем та попередньо промитою та висушеною гілочкою дикого фенхелю або кропу.

3Залишки олії налити в іншу сковороду. Додати часник і нарізаний чилі та готувати, поки часник не буде злегка підсмаженим.

4Посипати половинки помідорів сіллю, додати до сковороди і готувати ще пару хвилин.

5Додати рибу.

6Поки соус готується, зварити пасту в підсоленій киплячій воді до стану аль-денте. Злити.

7Додати пасту безпосередньо до сковороди з соусом. Залишити на вогні на кілька секунд і подавати.

00:00