Яйця смажені (глазунья)

  

12 Серпня, 2017

Better Homes and Gardens Australia 2017 April

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 5 mins

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Олія оливкова extra virgin - 1 ст. ложка

Directions

1Нагріти оливкову олію в антипригарній сковороді на середньому вогні.

2Коли олія нагріється, розбити екологічно чисті яйця у 2 маленьких чаші. Обережно вилити яйця в сковороду, тримаючи кожну чашу як можна ближче до сковороди, щоб не порушити жовток. Готувати 3 хвилин або доки білки не затвердіють, але жовток залишиться рідким.

ГЛАЗУНЬЯ З ТВЕРДИМ ЖОВТКОМ:

1Смажити додатково 1-2 хвилини.

ХРУСТКА ЯЄЧНЯ:

1Смажити на сильному вогні. Готувати до затвердіння білків яєць і появи золотисто-коричневої хрусткої кромки.

ПЕРЕГОРНУТА ГЛАЗУНЬЯ

1Коли білки затвердіють, перегорнути яйця та готувати протягом ще 1 хвилини або доки жовтки не набудуть бажаної консистенції.

00:00