100 рецептов при болезнях почек.
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Капуста - 300 г
Морква - 1 шт. / 30 г
Бруква - 1 шт. / 15 г
Корінь петрушки - 1 шт. / 15 г
Яблука - 1 шт. / 50 г
Томатна паста несолона - 1 ст. ложка / 15 г
Бульйон або вода - 1,5-2 л
Масло вершкове - 2 ст. ложки / 30 г
Сметана - 40 г
Сіль
Directions
1У киплячий бульйон або воду покласти нарізану квадратиками капусту і тушковані з маслом коріння, цибулю і томатну пасту. Варити в закритому посуді при слабкому кипінні до готовності.
2У готові щі додати нарізане соломкою яблуко, посолити (якщо дозволяє дієта) та прокип'ятити.
3У тарілку зі щами покласти сметану.
Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності - без солі.