Суп протертий з гречаної крупи перші страви лікувальне харчування 13 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Гречка - 2 ст. ложки Масло вершкове - 1 ч. ложка Молоко - 1 склянка Вода - 2 склянки Яйця - 1 шт. Олія оливкова - 1 ч. ложка Directions 1Крупу перебрати, промити в проточній воді, засипати в киплячу воду і варити до повної готовності. Потім протерти через сито. 2Цю кашку поставити на плиту, довести до кипіння, потім відставити каструлю на край плити. 3Яйце ретельно розмішати, додати гаряче молоко та з'єднати з киплячим відваром; ввести оливкову олію, розмішати. 4Перед подачею до столу додати в суп вершкове масло.Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності 00:00