Пудинг рибний запечений

    

1 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

  • Yields: 2 порції

Ingredients

Риба - 200 г

Яйця - 1 шт.

Молоко - 100 г

Борошно - 10 г

Масло вершкове - 10 г

Сметана - 10 г

Сир - 10 г

Directions

1М'якоть риби без шкіри і кісток нарізати шматками, покласти в каструлю, додати 2-3 ст. ложки води, припустити до готовності, охолодити, пропустити через м'ясорубку.

2З підсушеного борошна, гарячого молока і сметани приготувати білий соус.

3Рибу покласти в каструлю, додати жовтки, масло, добре вимішати, додати збиті в піну білки, обережно перемішати, викласти на сковорідку, залити білим соусом, зверху посипати тертим сиром і запекти в духовці.

00:00