Тарталетки «Перлини»

  

14 Серпня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 1,5 склянки

Яйця - 1 жовток

Масло вершкове - 100 г

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Оливки або маслини без кісточки - 350 г

Волоські горіхи - 100 г

Сир ковбасний підкопчений

Сир твердий - 150 г

Часник - 2 зубчики

Зелень

Майонез

Directions

1ТІСТО: М'яке вершкове масло розтерти з яєчним жовтком і сіллю. Поступово всипаючи борошно, замісити круте тісто.

2Розкачати тісто в пласт, вирізати кружальця й укласти їх в змащені маслом форми для тарталеток, притиснувши до дна та стінок. Випікати в духовці до готовності.

3Остудити, вийняти з форм. На дно кожної тарталетки укласти зелень (гілочки кропу, петрушки, листя салату).

4НАЧИНКА: Натерти на тертці ковбасний сир, додати пропущений через прес часник і майонез, ретельно перемішати.

5Оливки або маслини начинити четвертинками волоських горіхів, щедро змастити з усіх боків сирною масою і запанірувати в тертому твердому сирі.

6Ці «перлини» укласти в тарталетки.

00:00