Хашлама з баранини страви з м'яса грузинська кухня висококалорійне 1 Жовтня, 2016 365 рецептов грузинской кухни Prep: 5 mins Cook: 1 hr 40 mins Ingredients Баранина - 500 г Помідори - 3 шт. Цибуля ріпчаста - 3 шт. Морква - 2 шт. Перець болгарський - 2 шт. Картопля - 6 шт. Пиво - 250 мл Кінза - 1 гілочка Петрушка - 2 гілочки Базилік - 2 гілочки Сіль Directions 1М'ясо нарізати шматочками, залити водою, додати 1 помідор, 1 цибулину, 1 терту моркву, посолити і варити 1 годину. 2М'ясо вийняти, перекласти в казан, зверху шарами укласти півкільця ріпчастої цибулі, кружальця помідорів, кільця болгарського перцю, крупно нарізану картоплю, подрібнену зелень, залити пивом і бульйоном. Готувати на слабкому вогні 40 хвилин. 00:00