Букатіні під соусом аматричана

    

15 Серпня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Букатіні - 350 г

Гуанчале (сиров'ялені свинячі щоки) або панчета (великий жирний шматок свинячої грудинки з свині беконної породи, в'ялений в солі, спеціях та травах) - 150 г

Помідори стиглі - 400 г

Перець чилі червоний сушений - 1 шт.

Сир Пекоріно Романо тертий або струганий - 40 г / 0,5 невеликої склянки

Сіль

Перець чорний

Directions

1Закип'ятити солону воду.

2Нарізати гуанчале або панчету на скибочки, а потім на прямокутники. Покласти в сковороду, що гріється на слабкому вогні, додати дуже невелику кількість води, і тримати на слабкому вогні, щоб розтопився жир.

3Тим часом очистити помідори від шкіри та насіння та нарізати кубиками.

4Зняти гуанчале або панчету зі сковороди і ретельно обсушити.

5Додати помідори в сковороду з жиром. Приправити розкришеним перцем чилі, сіллю та чорним перцем. Повернути гуанчале або панчету до соусу в сковороду і нагрівати короткий час.

6Тим часом зварити букатіні в киплячій воді до стану аль-денте.

7Злити, добре перемішати з соусом і подавати.

00:00