Суп із брюссельською капустою (з картоплею) перші страви лікувальне харчування 15 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Брюссельська капуста - 600 г Картопля - 3-4 шт. Олія або Масло вершкове - 2 ст. ложки Бульйон грибний або вода - 6‑7 склянок Сметана Directions 1Очищену брюссельську капусту опустити на 2 хвилини в киплячу воду, потім відкинути на друшляк і дати стекти воді. 2Перекласти капусту в супову каструлю з олією або розтопленим маслом і злегка підсмажити. 3Залити капусту гарячою водою або грибним бульйоном, додати картоплю, нарізану тонкими скибочками, і варити на слабкому вогні 20-30 хвилин. 4При подачі на стіл в суп покласти сметану.Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності - варити на воді з використанням олії. Дієта при гіпотонії - варити на грибному бульйоні або на воді з використанням вершкового масла. 00:00