Форшмак

  ,

1 Жовтня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Оселедець солоний - 1 кг філе

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Яблука зелені - 1 шт.

Яйця - 4 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Лимон - 1 шт. (сік)

Хліб білий - 100 г

Молоко - 250 мл

Сіль

Directions

1Філе замочити в половині молока на 1 годину, молоко злити, рибу нарізати шматками.

2Хліб без скоринок замочити в молоці, що залишилося.

3Яблуко та цибулю очистити, нарізати великими шматками.

4Яйця відварити, очистити, порізати ножем.

5Пропустити підготовлені продукти через м'ясорубку, додати розм'якшене масло, сіль і лимонний сік. Перемішати і ще раз пропустити через м'ясорубку.

00:00