голубці
голубці

Голубці з курячим фаршем

    

20 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста білокачанна - 800 г

Курка - 300 г філе

Помідори - 5 шт.

Сметана - 2 ст. ложки

Олія - 100 мл

Рис - 150 г

Directions

1Відварене куряче філе пропустити через м'ясорубку.

2Рис відварити, охолодити та змішати з курячим фаршем.

3Зняти з качана капустяні листки, варити їх в киплячій воді 3‑5 хвилин, вийняти з води, охолодити.

4На кожен лист капусти покласти фарш, загорнути у вигляді ковбасок або конвертиків.

5Скласти в каструлю, залити відваром від капустяного листя, додати нарізані помідори та поставити тушкувати на 30‑40 хвилин.

6Подавати зі сметаною.

Дієта при гломерулонефриті, гострій нирковій недостатності

00:00