Заправка для салатів оцтова / салатна

  ,     

20 Серпня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Великолепные салаты
Русская кулинария

  • Yields: 1 кг / 500 г / 100 г

Ingredients

Олія - 500 г / 250 г / 0,5 склянки

Оцет 3% - 500 г / 250 г / 2 ст. ложки

Цукор - 40 г / 20 г / 1 ч. ложка

Сіль - 20 г / 10 г / за смаком

Перець чорний мелений - 2 г / 1 г / за смаком або

Гірчиця - на кінчику ножа

Directions

1Олію та оцет ретельно перемішати з додаванням солі, цукру і чорного меленого перцю або гірчиці.

Дієта при гіпотонії

00:00