Заправка гірчична (з вареними жовтками)

  ,     

22 Серпня, 2017

  • 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
  • Русская кулинария

Ingredients

Олія - 150 г / 300 г

Оцет 3% - 320 г / 650 г

Яйця - 1,5 жовтка / 3 жовтка

Гірчиця готова - 25 г / 50 г

Цукор - 25 г / 50 г

Сіль - 10 г / 20 г

Перець чорний мелений - 1 г / 2 г

Directions

1Жовтки варених яєць розтерти з гірчицею, сіллю і цукром.

2Далі потроху додавати олію, продовжуючи розтирати суміш, доки вона повністю не з'єднається з жовтками та гірчицею.

3Потім влити оцет і додати мелений перець.

Дієта при гіпотонії

00:00