Оселедець під шубою класичний

    

12 Вересня, 2016

365 рецептов вкусной русской кухни / 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все (365 вкусных рецептов)

  • Cook: 45 mins

Ingredients

Оселедець – 2 слабосолених філе

Морква – 2 шт.

Картопля – 2 шт.

Яйця – 2 шт.

Буряк – 1 шт.

Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Майонез

Зелень кропу

Сіль

Directions

1Яйця та овочі відварити (буряк окремо), остудити, очистити та натерти на крупній тертці.

2Цибулину очистити та подрібнити ножем. Філе оселедця дрібно нарізати або пропустити через м'ясорубку та змішати з цибулею.

3Викласти на довгасте блюдо шар оселедця з цибулею. Далі викладати шарами: картоплю, яйця, моркву та буряк. Кожен шар посолити та змастити майонезом. Прикрасити кропом.

00:00