Паштет печінковий з сиром

  

29 Серпня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Куряча печінка - 500 г

Морква - 1 шт.

Цибуля - 2 шт.

Зелень

Сир - 300 г

Желатин - 10 г

Олія - 2 ст. ложки

Гірчиця - 1 ч. ложка

Сіль

Перець

Directions

1Желатин залити 150 мл теплої кип'яченої води, залишити на 1 годину.

2Потім нагріти, помішуючи, на слабкому вогні до повного розчинення і охолодити.

3Сир натерти на дрібній тертці, змішати з рубаною зеленню і половиною остиглого желатину.

4Цибулю і моркву дрібно нарізати, обсмажити в олії. Додати нарізану печінку, гірчицю, посолити, поперчити, обсмажити до готовності.

5Готову печінку з овочами пропустити через м'ясорубку, додати желатин і ретельно перемішати.

6Обробну дошку накрити харчовою плівкою, викласти на неї половину печінкової маси. Зверху розподілити сирну суміш і накрити залишками печінкової маси. Піднімаючи краї плівки, сформувати з паштету батон і загорнути його в плівку, щоб зберегти форму. Не знімаючи з дошки, помістити в холодильник на 5 годин (краще на ніч).

7Подавати, нарізавши скибочками.

00:00