1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Куряча печінка - 500 г
Морква - 1 шт.
Цибуля - 2 шт.
Зелень
Сир - 300 г
Желатин - 10 г
Олія - 2 ст. ложки
Гірчиця - 1 ч. ложка
Сіль
Перець
Directions
1Желатин залити 150 мл теплої кип'яченої води, залишити на 1 годину.
2Потім нагріти, помішуючи, на слабкому вогні до повного розчинення і охолодити.
3Сир натерти на дрібній тертці, змішати з рубаною зеленню і половиною остиглого желатину.
4Цибулю і моркву дрібно нарізати, обсмажити в олії. Додати нарізану печінку, гірчицю, посолити, поперчити, обсмажити до готовності.
5Готову печінку з овочами пропустити через м'ясорубку, додати желатин і ретельно перемішати.
6Обробну дошку накрити харчовою плівкою, викласти на неї половину печінкової маси. Зверху розподілити сирну суміш і накрити залишками печінкової маси. Піднімаючи краї плівки, сформувати з паштету батон і загорнути його в плівку, щоб зберегти форму. Не знімаючи з дошки, помістити в холодильник на 5 годин (краще на ніч).