Фунчоза з м’ясом

  ,   

3 Вересня, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена

Ingredients

Фунчоза (локшина рисова) - 200 г

Морква - 4 шт. середні

М'ясо - 250 г

Огірки - 2 шт.

Часник - 4 зубчики

Олія

Зелень кінзи або базиліка

Спеції

Directions

1Моркву вимити, очистити, нарізати соломкою, трохи пом'яти руками, щоб вона пустила сік.

2М'ясо порізати соломкою або кубиками й обсмажити в розігрітій олії.

3Огірок потерти на тертці соломкою. Часник видавити через ковганку.

4Фунчозу залити окропом на 4 хвилини (або варити 3 хвилини). Щоб рисова локшина не склеїлася, в воду бажано налити трохи соняшникової олії.

5Гарячу воду злити та промити фунчозу холодною водою.

6До фунчози додати моркву й огірок. Добре перемішати. Зверху викласти часник і м'ясо, поливши залишками олії після його смаження. Сіль, спеції і зелень перемішати і додати до локшини.

7Для поліпшення смаку поставити в холодильник на 1 годину, щоб фунчоза з м'ясом настоялась.

Безглютенова дієта

00:00