1Моркву вимити, очистити, нарізати соломкою, трохи пом'яти руками, щоб вона пустила сік.
2М'ясо порізати соломкою або кубиками й обсмажити в розігрітій олії.
3Огірок потерти на тертці соломкою. Часник видавити через ковганку.
4Фунчозу залити окропом на 4 хвилини (або варити 3 хвилини). Щоб рисова локшина не склеїлася, в воду бажано налити трохи соняшникової олії.
5Гарячу воду злити та промити фунчозу холодною водою.
6До фунчози додати моркву й огірок. Добре перемішати. Зверху викласти часник і м'ясо, поливши залишками олії після його смаження. Сіль, спеції і зелень перемішати і додати до локшини.
7Для поліпшення смаку поставити в холодильник на 1 годину, щоб фунчоза з м'ясом настоялась.