Хрін столовий соуси здорове харчування, лікувальне харчування 4 Вересня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Лук, чеснок и хрен (100 золотых рецептов) Ingredients Хрін - 500 г Цукор - 30 г Оцет фруктовий - 50 г Вода - 200 г Сіль - 5 г Directions 1Коріння хрону промити, очистити і натерти на дрібній тертці. 2Додати кип'ячену воду, сіль, цукор і оцет, розмішати й укласти в чисту банку. Накрити кришкою і помістити в холодильник для зберігання. 3Якщо продукт здасться сухуватим, додати кип'яченої води, довівши приправу до потрібної консистенції.Дієта при гіпотонії 00:00