Риба, тушкована з петрушкою

    ,

5 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Риба (осетрина, короп, сом) - 800 г

Петрушка - 300 г зелені

Помідори свіжі - 200 г

Олія оливкова - 0,5 склянки

Сіль

Directions

1Рибу нарізати на порції, посолити.

2Дрібно нарізати зелень петрушки, половину рівним шаром покласти на деко, зверху покласти рибу та прикрити залишками петрушки. Свіжі помідори нарізати кружальцями та покласти на петрушку, злегка посолити, полити оливковою олією і поставити в духовку.

3Подавати в холодному вигляді.

Дієта при гіпотонії

00:00