Варення з чорної та червоної смородини

    

8 Вересня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 1 hr

Ingredients

Смородина чорна - 0,5 кг

Смородина червона - 0,5 кг

Цукор - 1 кг

Directions

1Ретельно перебрати ягоди, прибрати всі гілочки та листочки і ретельно промити.

2Покласти смородину в мультиварочну чашу і зверху засипати цукром. Закрити кришку, включити режим «Тушкування» приблизно на 1 годину.

3Час приготування варення можна витратити на підготовку банок - добре промити їх, простерилізувати над парою, а кришки прокип'ятити.

4Після закінчення програми розлити гаряче смородинове варення по банках і закрутити кришками.

Для мультиварки Panasonic SR TMB 18:

  • в процесі варіння рекомендується паровий клапан знімати;
  • кількість варення має дорівнювати приблизно чверті від загального об'єму мультиварки;
  • варення необхідно перемішувати.
00:00