Запіканка з курячих тельбухів

  ,   ,

9 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Субпродукти (шлуночки, серце, печінка) - 350 г

Шпик або інший жир - 50 г

Цибуля - 1 шт.

Сіль

Перець

Рис - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Молоко - 1 склянка

Сир тертий

Маргарин

Directions

1Шпик розрізати на шматочки та підрум'янити. Обсмажити в ньому цибулю і порубані субпродукти: спочатку шлуночки, потім серце і, нарешті, печінку, бо вона просмажується найшвидше. Заправити суміш сіллю і перцем, додати трохи гарячої води та тушкувати до повної готовності.

2Відварений рис змішати з готовими продуктами, перекласти в змащену маслом форму.

3Яйце збити, змішати з молоком і залити печінку з рисом. Посипати тертим сиром і шматочками маргарину. Запікати 10‑15 хвилин в нежаркій духовці.

4Сервірувати з кисло-солодким салатом (з гарбуза, брусниці, моркви з журавлиною тощо).

Дієта при гіпотонії

00:00