Хрін з перцем болгарським солодким соуси здорове харчування, лікувальне харчування 9 Вересня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Лук, чеснок и хрен (100 золотых рецептов) Ingredients Перець солодкий червоного кольору - 200 г Хрін - 100 г Часник - 50 г Цукор - 1 ст. ложка Лимон - 50 г соку Directions 1Хрін вимити, очистити та двічі пропустити через м'ясорубку. 2Перець солодкий вимити, видалити насіння і також пропустити через м'ясорубку. 3Часник очистити та розтовкти. 4Змішати всі підготовлені овочі, додавши цукор і заправивши лимонним соком.Дієта при гіпотонії 00:00