Свинячі реберця з медом і апельсином страви з м'яса аерогриль 2 Жовтня, 2016 365 блюд для аэрогриля Prep: 5 hrs Cook: 10 mins Yields: 6 порцій Ingredients Свинина - 1 кг реберець Апельсини - 1 шт. Мед - 50 г Лимонний сік - 50 мл Соєвий соус - 50 мл Перець чорний Сіль Directions 1Свинячі реберця розділити на 6 порцій. 2В окрему містку каструлю натерти цедру апельсина, додати цитрусовий сік, сіль, мед і соєвий соус. Суміш довести до кипіння і варити, постійно помішуючи, 10 хвилин. Остудити. 3Цим маринадом залити м'ясо і поставити в холодне місце на 4 години. 4Готувати в аерогрилі 10 хвилин при температурі 400°С на високій швидкості. Під час приготування м'ясо кілька разів полити маринадом. 00:00