Грінки з часником бутерброди духовка, лікувальне харчування 10 Вересня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Хліб житній - 200 г Олія рослинна рафінована - 2 ст. ложки або Масло вершкове Часник - 3 зубчики Сіль Directions 1Спочатку нарізати житній хліб стандартними шматочками, після чого розділити їх навпіл. НА ПЛИТІ: 1Розігріти сковорідку з олією. Обсмажити хліб спочатку з одного боку, а потім - з іншого, не забуваючи підсолювати. 2Після обсмажування натерти сумішшю тертого часнику з сіллю. В ДУХОВЦІ: 1Однак смаження на олії - занадто калорійне задоволення. Тому можна трохи змастити вершковим маслом одну сторону хліба і на деку підсушити в духовці. 2Коли низ підрум'яниться, на хліб намазати часник із сіллю.Дієта при гіпотонії 00:00