Торт «Повітряна кукурудза» десерти лікувальне харчування 10 Вересня, 2017 172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит) Ingredients Кукурудза повітряна - 4 літрові банки Цукерки-драже шоколадні без глютену - 500 г Арахіс смажений - 1 склянка Олія - 5 ст. ложок Масло вершкове - 100 г Цукерки зефірні - 500 г Directions 1Змішати повітряну кукурудзу, драже та рубаний арахіс у великій мисці. 2Нагріти олію, вершкове масло і зефірні цукерки в каструлі, поки вони не розплавляться. Перемішати. 3Вилити зефірну масу на попкорн у мисці та перемішати за допомогою ложки. 4Ретельно змастити маслом форму для випічки. Масу викласти у форму, злегка придавити, поставити в холодильник, залишити до повного охолодження. 5Щоб вийняти торт, поставити форму ненадовго в теплу воду, а потім перевернути, щоб викласти торт на блюдо.Дієта безглютенова 00:00