Суп із цвітною капустою

    

11 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Бульйон м'ясний

Цвітна капуста - 2 головки середні

Морква - 1 шт.

Селера - 1 стебло

Петрушка - 1‑2 пучка

Рис - 1,5‑2 ст. ложки (за бажання)

Directions

1Зварити м'ясний бульйон.

2Цвітну капусту розібрати на окремі суцвіття (якщо суцвіття великі, то розрізати їх на 2‑4 частини), моркву нарізати кружальцями і все покласти в проціджений бульйон, потім додати селеру, сіль, можна додати рис і варити на слабкому вогні 20‑30 хвилин.

3За 2‑3 хвилини до закінчення варіння стебла селери вийняти та посипати суп дрібно нарізаною зеленню петрушки.

4До супу подати пиріжки або пиріг з начинкою з яловичини або ліверу.

Дієта при гіпотонії

00:00