Суп курячий гострий

    

12 Вересня, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Курка - 700 г

Часник - 16 зубчиків

Помідори - 4 шт.

Перець солодкий червоний - 3 шт.

Зелений горошок морожений - 100 г

Кмин - 1 ч. ложка

Рис - 0,75 склянки

Перець гострий червоний

Зелень кінзи

Лимонний сік

Directions

1Рис неодноразово промити.

2Курку вимити, очистити від нутрощів і залити водою, додати очищений часник, посолити та на середньому вогні варити до готовності м'яса.

3Курку та часник вийняти з бульйону, у бульйон додати промитий рис.

4Курку порізати на порційні шматки.

5Через 10 хвилин з початку варіння рису покласти промитий і нарізаний солодкий перець, нарізані дольками помідори, горошок, кмин; посолити, поперчити за смаком.

6В кінці приготування супу додати шматочки курки, нарізану кінзу, лимонний сік за смаком.

Дієта безглютенова

00:00