Суп картопляний зі щавлем перші страви лікувальне харчування 12 Вересня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) 250 блюд из картофеля Ingredients Щавель - 120 г / 300 г Картопля - 250 г / 6‑7 шт. Морква - 30 г / 1 шт. Петрушка - 10 г кореня / 1 корінь Цибуля ріпчаста - 20 г / 1 шт. Цибуля-порей - 20 г (варіант 1) Маргарин столовий - 20 г (варіант 1) Олія - 1 ст. ложка (варіант 2) Бульйон або вода - 750 г / Спеції (варіант 1) Сіль Сметана - за смаком / 4 ст. ложки Directions ВАРІАНТ 1: 1Нарізати кубиками картоплю і коріння, пошаткувати цибулю соломкою, розрізати листя щавлю на 2‑3 частини і спасерувати. 2Опустити в киплячу воду або бульйон картоплю, довести до кипіння, потім додати пасеровані овочі, спеції і варити до готовності. 3За 5 хвилин до закінчення варіння покласти листя щавлю. 4Подати суп зі сметаною. ВАРІАНТ 2: 1У киплячий м'ясний бульйон покласти нарізані дольками корінь петрушки та картоплю. 2Через 5 хвилин додати спасеровані моркву та цибулю. 3За 10 хвилин до готовності в суп покласти нарізаний щавель і посолити. 4Подавати зі сметаною.Дієта при гіпотонії (варіант 1) 00:00