Диня та сливи під збитими вершками десерти лікувальне харчування 15 Вересня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Диня - 1 шт. невелика Сливи - 1,5 склянки Горіхи товчені - 2 ст. ложки Мед - 2‑3 ст. ложки Сік кислий - 2 ст. ложки Соус сметанний солодкий або збиті вершки - 0,75 склянки Directions 1Диню очистити, нарізати тонкими скибочками та покласти на блюдо. 2Зі слив видалити кісточки, розрізати навпіл і разом з товченими горіхами укласти на шматочки дині. Скропити соком, в який попередньо додати мед. 3За бажання залити густим солодким сметанним соусом або збитими вершками з невеликою кількістю цукру. Соус і вершки можна подати окремо.Дієта при гіпотонії 00:00