100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Горіхи мигдальні, лісові або волоські - 12 шт.
Гарбуз - 120 г
Рис - 20 г
Сіль
Цукор
Масло вершкове - 10 г
Молоко - 250 г
Вода - 250 г
Зелень петрушки
Directions
1Солодкий мигдаль очистити від шкірки, обсмажити в духовці, подрібнити в ступці або пропустити через м'ясорубку.
2Подрібнені горіхи залити гарячим молоком, розведеним водою, і довести до кипіння.
3Гарбуз, очищений від шкірки та насіння і нарізаний тонкими скибочками, залити горіхово-молочною сумішшю і проварити при слабкому кипінні 10 хвилин.
4Додати варений рис, сіль, цукор.
5При подачі суп заправити вершковим маслом і посипати зеленню петрушки. Окремо подати злегка підсмажені (без жиру) скибочки білого хліба.