Салат із бататом

    ,

18 Вересня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Батат - 3 шт.

Помідори черрі - 10‑12 шт.

Рукола - 125 г

Кедрові горішки - 40 г

Авокадо - 2 шт.

Зелень м'яти

Зелень базиліка

Сіль

Перець

Олія оливкова

Цибуля шалот

Мед - 1 ч. ложка

Лимонний сік

Олія кунжутна - 1 ст. ложка

Directions

1Духовку нагріти до 200°C.

2Очищений і вимитий батат нарізати брусочками в довжину. Черрі нарізати навпіл.

3Батат і помідори покласти на деко, посолити, поперчити, скропити оливковою олією. За бажання посипати сухими травами та запікати в духовці близько 15 хвилин.

4Додати кедрові горішки та залишити ще на 5 хвилин.

5ЗАПРАВКА: Змішати лимонний сік, мед, сіль, мелений чорний перець, кунжутну й оливкову олію, дрібно нарізану цибулю шалот і дати настоятися.

6Руколу, м'яту ба базилік покласти на тарілку. Авокадо очистити, нарізати уздовж, покласти на подушку з руколи. Додати батат і помідори. Залити заправкою.

Дієта для підвищення імунітету

00:00