171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Батат - 3 шт.
Помідори черрі - 10‑12 шт.
Рукола - 125 г
Кедрові горішки - 40 г
Авокадо - 2 шт.
Зелень м'яти
Зелень базиліка
Сіль
Перець
Олія оливкова
Цибуля шалот
Мед - 1 ч. ложка
Лимонний сік
Олія кунжутна - 1 ст. ложка
Directions
1Духовку нагріти до 200°C.
2Очищений і вимитий батат нарізати брусочками в довжину. Черрі нарізати навпіл.
3Батат і помідори покласти на деко, посолити, поперчити, скропити оливковою олією. За бажання посипати сухими травами та запікати в духовці близько 15 хвилин.
4Додати кедрові горішки та залишити ще на 5 хвилин.
5ЗАПРАВКА: Змішати лимонний сік, мед, сіль, мелений чорний перець, кунжутну й оливкову олію, дрібно нарізану цибулю шалот і дати настоятися.
6Руколу, м'яту ба базилік покласти на тарілку. Авокадо очистити, нарізати уздовж, покласти на подушку з руколи. Додати батат і помідори. Залити заправкою.