Салат рисовий з креветками та імбиром
19 Вересня, 2017
171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Рис - 250 г
Шпинат - 75 г
Креветки - 300 г
Імбир - 10 г
Сметана - 150 г
Цибуля - 1 шт.
Перець пекучий червоний - 2 шт.
Морква - 2 шт.
Масло вершкове - 1 ч. ложка
Каррі - 1-2 ч. ложки
Олія - 4 ст. ложки
Оцет винний білий - 2 ст. ложки
Лимон - 1 ст. ложка соку
Перець червоний мелений
Сіль
Directions
1У солоній воді зварити рис до готовності, пересипати в друшляк, промити холодною водою і дати їй стекти.
2Цибулю і перець очистити та вимити. З перцю прибрати насіння і розрізати соломкою, а цибулю нарізати тонкими кільцями. Шпинат очистити, вимити і порвати руками на невеликі шматочки.
3Моркву очистити, нарізати соломкою і тушкувати на вершковому маслі, додавши трохи води, до напівготовності.
4Креветки відварити й очистити.
5Змішати каррі та олію і додати цю суміш до рису. Потім покласти тушковану моркву, нарізаний соломкою перець і кільця цибулі, посолити, поперчити, заправити винним оцтом. До рису додати креветки і акуратно все перемішати.
6Сметану змішати з імбиром, додати лимонний сік із сіллю і заправити салат.
Дієта для підвищення імунітету