Салат теплий з нектаринами та м’ятною заправкою
салати духовка, лікувальне харчування
20 Вересня, 2017
Дієта для підвищення імунітету
Ingredients
Курка - 2 філе
Нектарини - 4 шт.
Перець солодкий - 1 шт.
Брокколі - 200 г суцвіть
Цибуля червона - 1 шт. невелика
Мікс з салатного листя
Олія
Коріандр мелений
Сіль
Перець
ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
М'ята - 1 склянка листя
Цукор - 2 ч. ложки
Оцет винний або яблучний - 2 ст. ложки
Олія оливкова - 6 ст. ложок
Сіль
Directions
1Нектарини розрізати навпіл, видалити кісточки та змастити їх рослинною олією.
2Покласти перець і нектарини зрізом на решітку. Під решітку встановити піддон для стікання соку і запікати при 200°C. Нектарини готувати 15‑20 хвилин, перець - близько 30 хвилин.
3Перець зняти з решітки, покласти у целофановий пакет і відкласти на 7‑10 хвилин.
4У цей час відварити брокколі в підсоленій воді до напівготовності.
5Потім зняти з перцю шкірку, видалити насіння. Нарізати перець довгими смужками, нектарини розділити на 4 часточки.
6Поки перець і нектарини запікаються в духовці, приготувати курячі грудки: посолити, поперчити, присипати коріандром і обсмажити до готовності на рослинній олії. Розрізати грудки впоперек на довгі шматочки.
7ЗАПРАВКА: Подрібнити та збити всі інгредієнти блендером.
8Цибулю нарізати півкільцями. Перець, нектарини, брокколі, цибулю і курку змішати із заправкою. На салатні листя покласти заправлену суміш. Салат можна присипати підсушеними горіхами.