Тістечко шу

    ,

23 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Вода - 300 г

Масло вершкове - 160 г

Сіль - 3 г

Борошно - 260 г

Яйця - 12 шт.

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Вершки - 400 г

Цукрова пудра - 2 ст. ложки

Шоколад - шматочки

Горіхи

Directions

1Замішати заварне тісто.

2Відсадити з корнетика на злегка змащене маслом деко круглі коржі із заварного тіста. Випікати 30‑40 хвилин при 180‑200°C.

3Потім духовку вимкнути і дати виробам злегка охолонути в ній.

4У випеченої заготовки зрізати верхню частину, всередині вироби мають бути порожніми. Заповнити порожнину вершками або кремом з корнетика, посипати тертим шоколадом, покласти на крем верхню частину заготовки, а потім обсипати цукровою пудрою і товченими горіхами.

Листи мають бути змащені дуже тонким шаром жиру, бо зайвий жир сприяє утворенню тріщин на нижній скоринці.

Начинки для заварних тістечок можуть бути як солодкі, так і солоні.

 

00:00