Суп із сиром

    

23 Вересня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Цибуля біла - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Морква - 2 шт.

Цукіні - 0,5 шт.

Селера - 2 кружальця очищеного кореня

Брокколі - 1 шт. ціла

Цибуля порей - 0,5 стебла

Пармезан тертий

Петрушка - 0,5 пучка

Бульйон яловичий або овочевий - 1 л

Сіль

Перець чорний

Куркума

Олія оливкова

Directions

1Цибулю очистити та нарізати дрібними кубиками, обсмажити в оливковій олії до золотистого кольору.

2Додати до цибулі дрібно нарізаний часник і трохи бульйону, недовго тушкувати.

3Моркву, цукіні та селеру нарізати кубиками, цибулю порей - маленькими кружальцями. Броколі розділити на дрібні частини.

4Покласти овочі, суміш цибулі та часнику в каструльку з яловичим бульйоном і варити до м'якості овочів 10‑15 хвилин.

5Після закінчення посолити, поперчити, додати куркуму.

6При подачі в тарілку супу додати нарізаної петрушки і натертого пармезану.

Дієта для підвищення імунітету

00:00