Рулет із сирною (творожною) начинкою
солодка випічка духовка, лікувальне харчування
23 Вересня, 2017
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно - 500 г
Яйця - 1 шт.
Вода солона тепла
Смалець - 20 г + 150 г для змазування
Оцет - 1 ч. ложка
Сухарі панірувальні - 30 г
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Сир (творог) свіжий - 600 г
Сметана - 300 г
Яйця - 4 шт.
Лимон - терта цедра
Цукор - 100 г + 50 г для збивання з білками
Родзинки добірні - 50 г
Directions
1Добре вимісити тісто до утворення бульбашок, сформувати з нього кілька круглих булок, укласти їх на посипаний борошном рушник, змастити поверхню топленим смальцем щоб уникнути тріщин, накрити теплою каструлею і залишити на 10‑15 хвилин.
2Кожну частину тіста розкачати в тонкий пласт, просушити, густо змастити топленим смальцем і посипати панірувальними сухарями.
3Свіжий сир протерти через друшляк, перемішати зі сметаною, яєчними жовтками, тертою лимонною цедрою, цукром, добірним родзинками і солодкою піною з яєчних білків і цукру.
4На третину кожного пласта покласти начинку і за допомогою рушника, на якому лежить тісто, скачати тугий рулет.
5Деко змастити жиром, укласти в нього рулети, змастити їх поверхню топленим смальцем і випікати в гарячій печі до рум'яного кольору.
Дієта при гіпотонії