Пряники народні

    ,

24 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Мед - 500 г

Борошно пшеничне - 500 г

Сметана - 0,5 склянки

Молоко - 1 склянка

Яйця - 2-3 жовтки

Цукор палений - 1 ч. ложка

Кориця мелена - 1 ч. ложка

Сода харчова гашена - 0,5 ч. ложки

Directions

1Борошно змішати з меленою корицею і содою. У мед ввести палений цукор, влити молоко, сметану, вибити яєчні жовтки та добре перемішати. Потім додати борошно і вимісити тісто.

2На листи, змащені маслом або жиром і посипані борошном, укласти коржі та випекти.

3Готові коржі охолодити та нарізати пряники бажаної форми.

Дієта при гіпотонії

00:00