Яблука, мочені з чорною смородиною

    

24 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яблука - 10 кг

Смородина чорна - 1 кг

Вода - 5 л

Цукор - 500 г

Листя смородини - 250 г

Сіль - 80 г

Directions

1Яблука, ягоди та листя чорної смородини вимити в холодній воді.

2Скласти яблука в діжку або банки плодоніжками догори, пересипаючи ряди яблук ягодами чорної смородини.

3РОЗЧИН: У киплячій воді розчинити цукор та сіль.

4Листя смородини укласти в один шар поверх яблук, залити все це охолодженим розчином, накрити шматком тканини, покласти кружок, покласти на нього вантаж, після винести на холод.

Дієта при гіпотонії

00:00