Суп цибульний

    ,

25 Вересня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Цибуля - 4 шт. великих

Сир твердий - 150 г

Масло вершкове - 125 г

Батон - 1 шт.

Лавровий лист - 2 шт.

Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки

Сіль морська - 0,5 ч. ложки

Directions

1Цибулю очистити та нарізати півкільцями. У каструлі з товстим дном розігріти вершкове масло, додати цибулю, перемішати, накрити кришкою і залишити томитис на дуже повільному вогні.

2Коли цибуля стане зовсім м'якою і злегка закарамелізується, залити її 1 л окропу, додати лавровий лист, посолити та поперчити.

3Батон нарізати шматками товщиною 1 см, підсушити в духовці або на сковороді без масла. Сир натерти на крупній тертці.

4Налити суп у вогнестійкий керамічний посуд, присипати сиром, зверху покласти грінку, її також присипати сиром і поставити на 1‑2 хвилини в сильно розігріту духовку на самий верх, щоб сир злегка підрум'янився.

Дієта для підвищення імунітету

00:00