Суп із ревеню, яблук і полуниці

  ,   

25 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Ревінь свіжий - 50 г

Яблука - 50 г

Полуниця - 100 г

Цукор - 40 г

Крохмаль - 70 г

Рис розсипчастий

Сметана або вершки

Directions

1Ревінь очистити від шкірки та нарізати, з яблук видалити насіння і відварити у воді з цукром.

2Частину підготовленої полуниці протерти, покласти у суп під час заправки крохмалем і довести до кипіння.

3При подачі у тарілку додати цілі ягоди полуниці, розсипчастий рис, сметану або вершки.

Дієта при гіпотонії

00:00