Суп із ревеню, яблук і полуниці десерти, перші страви лікувальне харчування 25 Вересня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Ревінь свіжий - 50 г Яблука - 50 г Полуниця - 100 г Цукор - 40 г Крохмаль - 70 г Рис розсипчастий Сметана або вершки Directions 1Ревінь очистити від шкірки та нарізати, з яблук видалити насіння і відварити у воді з цукром. 2Частину підготовленої полуниці протерти, покласти у суп під час заправки крохмалем і довести до кипіння. 3При подачі у тарілку додати цілі ягоди полуниці, розсипчастий рис, сметану або вершки.Дієта при гіпотонії 00:00