Курячі стегенця фаршировані

    

25 Вересня, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Курка - 2 стегенця + 60 г печінки

Хліб білий - 60 г

Молоко - 40 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Масло вершкове - 100 г

Сметана - 2 ст. ложки

Мускатний горіх мелений

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1З курячої ніжки зняти шкіру, не відриваючи від нижнього кінця кісточки. Кісточку перерубати, м'якоть пропустити через м'ясорубку.

2Хліб, замочений у молоці, двічі пропустити через м'ясорубку.

3Цибулю нашаткувати соломкою і обсмажити на маслі, додати попередньо ошпарену курячу печінку, смажити ще 5 хвилин, потім печінку охолодити та нарізати дрібними кубиками.

4Підготовлені продукти з'єднати та заправити спеціями.

5Шкіру начинити, зашити, змастити сметаною і смажити 15‑20 хвилин в духовці.

6Подавати з відвареним рисом.

00:00